kapcsolatfelvétel
karrier
Oldal tetejére

Integrált marketing
kampányok

Egymásra épülő, összefüggő megoldásokban gondolkozunk, azzal az egyértelmű céllal, hogy a kívánt üzenet biztosan eljusson a célcsoporthoz.

Többszintű kommunikáció

Az integrált kampányok jól felépített rendszerüknek, és többszintű kommunikációjuknak köszönhetően sikerül áttörniük a reklámzajon és elérni a fogyasztók ingerküszöbét. A kampányok során rendkívül fontos, a célcsoportnak és a terméknek megfelelő csatornák és kommunikációs eszközök kiválasztása, egy kampány sikere általában ezen áll vagy bukik.

Stratégiai tervezés

A kampányok költségvonzata általában magas, ésszerű elvárás, hogy ez az összeg ne kidobott pénz legyen, segítségével elérjük a célokat. A sikeres kommunikációt csak egy jól átgondolt stratégiai terv garantálja. A kreatív koncepció hordozza az üzenetet, alapozza meg a kampány sikerességét, az egységes és hatékony kommunikációt. Ez az ötlet, motívum közvetíti az üzenetet a megadott célcsoport felé, felkeltve annak érdeklődését. Ez a kampány szinte leglényegesebb összetevője. Jól átgondolt médiatervezéssel jelentősen növelhető a kampány hatékonysága és csökkenthetők a költségei. Ismerjük a legújabb kommunikációs felületeket, segítünk kiválasztani elhelyezkedésben és típusában is a legmegfelelőbbet.

Kapcsolati tőkénk segítségével a legkülönfélébb online, print, televíziós és rádiós, illetve outdoor megoldásokat biztosítjuk kedvező feltételekkel. Az integrált kommunikációban hiszünk és minden esetben a leghatékonyabb kampány-megoldásokat javasoljuk. A kampány tervezésnél törekszünk a médiatípusok közötti átjárás biztosítására. Hagyományos marketing megoldásokat PR tevékenységgel erősítjük tovább.

Kommunikációs eszközök

Ideális esetben a kommunikációs eszközök és kampányelemek egymásra épülnek, egymást erősítik, segítik a gondolattársítást, a felismerést, felidézést. A szinergiahatást kihasználva, költséghatékonyan és hatásosabban tudunk kommunikálni a célcsoporttal. Az összes aktivitás egy kézben tartásával, a költségek tovább csökkenthetők (pl. a médiafoglalás kedvezőbb költséggel jár ügynökségünkön keresztül), a kommunikáció pedig gördülékenyebbé válik, ami további pénzt és időt takaríthat meg.

Hazai, külföldi és régiós ügyfeleinek köszönhetően számos tapasztalatot szereztünk integrált kampányok tervezésében, bonyolításában.

Kapcsolódó referenciáink Kérjen ajánlatot

Lépjen velünk kapcsolatba!

Adja meg elérhetőségeit és tetszés szerint megvendégeljük
egy kávéval vagy teával