kapcsolatfelvétel
karrier
Oldal tetejére

LEADGENERÁLÁS – SZEREZZEN HATÉKONYAN ÜGYFELEKET!

Ugye Ön is megtérülő hirdetésekre szeretné költeni a pénzét, amelyek támogatják az értékesítést, és amelyeknek hatására az ügyfél vásárol vagy regisztrál?

LEADGENERÁLÁS

A leadgenerálás pont erről szól! Szolgáltatásunkkal a regisztrációig, vagy akár a vásárlásig visszük vevőit, célzott, jól targetált hirdetéseket alkalmazva.

A leadgenerálás nem csak egy komplex online marketing eszköz, a hatékony és folyamatos ügyfélszerzés mozgatórugója is.

KÖLTSÉGHATÉKONY VEVŐSZERZÉS – MÉRHETŐ EREDMÉNYEK

Bizonyára Ön is bosszankodott már egy kampány során azon, hogy nem tudta megállapítani, melyik hirdetése hozza be valójában a vevőket, és melyik a kidobott pénz – már ha a hirdetés egyáltalán hozott be érdeklődőket.

A leadgenerálással vége a kétségeknek! Felpörgetheti vállalkozását, növelheti érdeklődőinek számát, adatbázist építhet – és mindezt költséghatékonyan, ellenőrzött körülmények között.

Gyűjtsön releváns leadeket, építsen értékesítést támogató adatbázist!

HOGY ÉPÜL FEL EGY
SZEMÉLYRE SZABOTT LEAD KAMPÁNY?

A leadgenerálás komplex tevékenység, többféle elem, megoldás összhangja hozza meg a sikert. A megvalósítás előtt elemezzük a piacot és a célcsoportot, a meghatározott céloknak megfelelő stratégiát dolgozunk ki.

A kampány során kihasználjuk az online marketing nyújtotta lehetőségeket, hogy maximalizáljuk az érdeklődők/vásárlók számát, az eredményeket pedig folyamatosan monitorozzuk.

A különböző hirdetési és marketing lehetőségeket úgy építjük fel, hogy azok egymást erősítve hozzanak minél több érdeklődőt és vásárlót!

MILYEN MEGOLDÁSOKAT ALKALMAZUNK
A LEADGENERÁLÁS SORÁN

Minden kattintás mögött ott rejlik a vásárlás lehetősége, ezért célzott hirdetéseinkkel közvetlenül az értékesítést támogatjuk. Megoldásaink a teljesség igénye nélkül:

 • Facebook alkalmazások
 • Facebook hirdetések
 • Adworsd hirdetések
 • Display hirdetések
 • Twitter hirdetések
 • Tartalommarketing

MIÉRT JÓ A LEADGENERÁLÁS?

Egy jól tervezett és kivitelezett kampány során, az egymásra épülő megoldásoknak köszönhetően annyi érdeklődője, vásárlója lehet, amennyire eddig nem is gondolt.

Lehetőség van például:

 • Reklámkampányt indítani speciális érdeklődési területek, demográfiai adatok alapján.
 • Speciálisan a konkurencia iránt érdeklődőkre marketing-kampányt tervezni.
 • Hirdetést létrehozni a leggyakoribb keresőszavak használatával.
 • Remarketing megoldásokat alkalmazva tartalmakat készíteni weboldala korábbi látogatóinak. Belőlük később vásárlók lehetnek!
 • Hirdetést készíteni speciálisan egy bizonyos aloldal, microsite látogatóinak.
 • Speciálisan az értékesítést támogató cikkek hirdetésével segíteni a vásárlást.

SZERETNÉ, MÉG A KONKURENCIA
ELŐTT KIPRÓBÁLNI?

Kérjen ajánlatot

Amennyiben úgy gondolja, hogy egy jó hirdetésnek a befektetett összeg többszörösét kell visszahoznia, és hisz abban, hogy a költséghatékony brandépítés alapjai a jól célzott, mérhető hirdetések, akkor jöjjön el hozzánk és ismerje meg személyre szabott lehetőségeit!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Adja meg elérhetőségeit és tetszés szerint megvendégeljük
egy kávéval vagy teával